dimarts, 11 de gener del 2011

DOLÇOS POSTRES!


Aquesta recepta que us proposso, és la que més m'agradava de petita. Quan la meva mare en feia, no menjava rés més que.....

ARRÒS AMB LLET

Ingredients:

- 200 grs d'arròs.
- 1 litre de llet.
- la pell d'una llimona.
- 2 branques de canyella.
- 6 o 8 cullerades de sucre.
- canyella en pols.

Preparació:


Posem la llet a bullir, tirem la pell de la llimona, i la branca de canyella. Quan comenci a bullir, hi afegim l'arròs. Passats 20 minuts que l'arròs sigui cuit, el retirem del foc, i  l'ensucrem al gust. Es pot retirar la pell de la llimona i la branca de canyella.
El posarem en platets de postre, i espolsarem per sobre canyella.

BON PROFIT!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comentari:

  1. Començo a llegir-lo i pinta molt bé. Ja aniré fent petits comentaris (o no) sobre el que em sembla tot plegat. De moment, I like it!

    ResponElimina